Güvenlik İş Sendikasının Olağan Genel Kurul Raporlarında Görülen Bankalarda ki 8.5 Milyon TL’den 2.5 Milyon TL Buhar Olup Uçtu mu?

Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası eski GENEL MALİ SEKRETER’ i Erdal ERVAN ; Özel Güvenliğin Sesi Gazetesi  İnternet Haber Sitesine Çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ervan Güvenlik  ve Savunma İşçileri Sendikasının 06.04.2019 Tarihinde yapılan  Olağan Genel Kuruluna Giderken Bankalarda 8 Milyon tutarında Parasının Bulunduğunun Genel Kuruldan Sonra Bu paranın 2 Milyon TL. sinin Harcandığını adeta buhar olup uçtuğunu iddia etti. Sendikada Kendi Döneminde de birçok İsrafa yönelik Harcamalarla karşılaştıklarını Genel Mali Sekreter olarak bu tür harcamalara müsamaha etmediğini ifade eden ERVAN Kendisinin Yönetime alınmamasının da altında Keyfi Harcamalara Karşı çıkışının olduğu İşçilerin Emeğinden Kesilen Aidatların Çarçur edilmesine izin vermemesinin sebep olduğunu söyledi.
Erdal Ervan Denetleme Kurulu Raporlarında Gösterilen Paraların Buharlaşmasından Bankanın kendisine  Gönderdiği Mesajlardan haberdar olduğunu ifade eden Ervan Açlık Sınırında Maaş alan İşçilerden alınan aidatların Yönetim tarafından keyfi olarak kişisel işlerde harcandığını israf edildiğini ifade  etti. Kendi döneminde buna müsamaha göstermediğini bunun içinde yönetim kadrosuna alınmadığını iddia etti. Erdal Ervan Lomiss Güvenlik şirketinde Güvenlik – İş. Sendikasına üye oldukları için İşten Atılan İşçilere sadece Bayramda 500 TL para ödenirken bu İşçi Kardeşlerimize reva görüleni kabul etmiyoruz. Sendika Üyeliğinden dolayı İşten ayrılmak zorunda kalan eve Ekmek götüremeyen İşçilerin parasının yine onlara aylık destek olarak verilmesi hem Tüzüğümüz gereği hemde inancımız gereği olduğunu ifade eden Ervan, Yöneticilerin Bir elinin Yağda bir elinin balda olduğu bir sistemi kesinlikle kabul etmediğini Sendikal Mücadele sinide bu çerçevede ve anlayışta yürüteceğini ifade etti.
Görselleri indirerek net şekilde inceleyebilirsiniz.
GÜVENLİĞİN SESİ GAZETESİ  OLARAK  Güvenlik – İş Sendikası yöneticilerinin Konuyla ilgili açıklamalarına yer vereceğimizi ifade etmek isteriz.
Please follow and like us: